JÄÄKIEKKOKAUSI 2017/2018

Jääkiekon MM-kisat kuuluvat vakiomatkoihimme. Pyrimme laadukkaisiiin paketteihin joihin sisältyy sopivimmat lennot ja tarvittaessa kuljetukset kisakohteisiin, mikäli hotelli ei ole lähettyvillä.

Vuodenvaihteessa meillä on paketti myös Nuorten MM-kisoihin Buffaloon.

Meillä on tarjolla myös joka vuosi pakettimatkoja Pohjois-Amerikkaan NHL-otteluihin. Pakettimatkojen lisäksi teemme asiakkaillemme maapaketteja oman toiveen mukaan ja halutessa tilaamme niihin myös lennot.

 Jääkiekon MM-kisat 2018

Sochi Olympics Ice Hockey Men   4Fans

IIHF World Championship -viihdettä ja vauhtia parhaimmillaan!

JÄÄKIEKON MM-KISAT OVAT 4.-20.5.2018

Jääkiekon MM-kisat 2018 pelataan Tanskassa. Kisapaikkoina ovat Kööpenhamina  ja Herning. Suomi pelaa alkusarjan pelinsä Herningissä Jyske Bank Boxen Areenalla.

Tutustu alla olevasta linkkeistä MM-paketteihimme.
MM-jääkiekkopaketit 2018

NHL-matkapaketit

Koe Pohjois-amerikkalaista jääkiekkohuumaa upeilla jääkiekkoareenoilla. Marraskuussa 2017 on hieno mahdollisuus nähdä huippukiekkoa kun Colorado Avalance kohtaa Ottawa Senatorsin Tukholman Globenissa.

nhl

Björk &Boströmillä on pitkä kokemus NHL-matkojen järjestämisestä. Majoitumme tasokkaisiin hotelleihin, joista on hyvät kulkuyhteydet jääkiekkopyhättöihin.

Katso kaikki NHL-pakettimme

KHL-LIIGAMATKAT

Allegro-juna vie nopeasti ja vaivattomasti Helsingistä Pietariin. Järjestämme toiveesi mukaisesti kuljetukset, majoituksen ja otteluliput avaimet käteen periaatteella.