JÄÄKIEKKOKAUSI 2018/2019

Jääkiekon MM-kisat kuuluvat vakiomatkoihimme. Pyrimme laadukkaisiiin paketteihin joihin sisältyy sopivimmat lennot ja tarvittaessa kuljetukset kisakohteisiin, mikäli hotelli ei ole lähettyvillä.

Vuodenvaihteessa meillä on paketti myös Nuorten MM-kisoihin Vancouveriin.
Tutustu pakettiimme tästä.

Meillä on tarjolla myös joka vuosi pakettimatkoja Pohjois-Amerikkaan NHL-otteluihin. Pakettimatkojen lisäksi teemme asiakkaillemme maapaketteja oman toiveen mukaan ja halutessa tilaamme niihin myös lennot.

 Jääkiekon MM-kisat 2019

Sochi Olympics Ice Hockey Men   4Fans

IIHF World Championship -viihdettä ja vauhtia parhaimmillaan!

JÄÄKIEKON MM-KISAT KÄYDÄÄN 4.-20.5.2019

Jääkiekon MM-kisat 2019 pelataan Slovakiassa. Kisapaikkoina ovat Košice ja Bratislava. Suomi pelaa alkusarjan pelinsä Košicessa Steel Arénalla, jonne mahtuu 8347 katsojaa.

Tutustu Jääkiekon MM-paketteihin tästä.

NHL-matkapaketit

Koe Pohjois-amerikkalaista jääkiekkohuumaa upeilla jääkiekkoareenoilla.  Björk & Boströmillä on pitkä kokemus NHL-matkojen järjestämisestä. Majoitumme tasokkaisiin hotelleihin, joista on hyvät kulkuyhteydet jääkiekkostadioineille. Toronton paketteihin sisältyy myös hienot retkikohteet, kuten Niagaran putoukset ja Hockey Hall of Fame.

Kaudelle 2018-2019 paketit:

Toronto 1.–6.2. 2019
Toronto Maple Leafs – Pittsburgh Penguins
Toronto Maple Leafs – Anaheim Mighty Ducks

Toronto 20.–25.2. 2019
Toronto Maple Leafs – Washington Capitals
Toronto Maple Leafs – Montreal Canadiens.

Washington 23.–28.2. 2019
Washington Capitals – New York Rangers
Washington Capitals – Ottawa Senators

New York 1.–5.3. 2019
New York Islanders – Washington Capitals
New York Rangers – Washington Capitals

KHL-LIIGAMATKAT

Allegro-juna vie nopeasti ja vaivattomasti Helsingistä Pietariin. Järjestämme toiveesi mukaisesti kuljetukset, majoituksen ja otteluliput avaimet käteen periaatteella. KHL-matkaan kannattaa yhdistää päivä tai pari, sillä Pietarissa on paljon katsottavaa ja koettavaa. Metroverkosto on selkeä ja metrolla pääsee helposti paikasta toiseen. Pietarissa ei metrolla ole eri maksuvyöhykkeitä.