JÄÄKIEKKOVUOSI 2017

Jääkiekkovuosi käynnistyi nuorten alle 20-vuotiaiden MM-kisoilla Montrealissa. Toukokuussa menemme jälleen aikuisten MM-turnaukseen Pariisiin ja Kölniin, jonne meillä on useampi pakettivaihtoehto.

Meillä on tarjolla joka vuosi pakettimatkoja Pohjois-Amerikkaan NHL-otteluihin. Pakettimatkojen lisäksi teemme asiakkaillemme maapaketteja oman toiveen mukaan ja halutessaan tilaamme niihin myös lennot.

NUORTEN MM-kisat Kanadassa

maailmanmestaruus-mm2016-palkintojenjako-suomi-u20_32
Björk & Boströmillä oli maapaketti nuorten alle 20-vuotiiaden MM-kisoihin.

 

Jääkiekon MM-kisat 2017

Sochi Olympics Ice Hockey Men   4Fans

IIHF World Championship -viihdettä ja vauhtia parhaimmillaan!

JÄÄKIEKON MM-KISAT OVAT 5.-21.5.2017. Ottelut pelataan kahdessa upeassa kaupungissa; Pariisissa ja Kölnissä. Suomi pelaa B-lohkossa eli alkusarjan ottelut 5.-16.5. käydään Pariisin näyttävässä AccorHotel Areenalla, jonne mahtuu parhaimmillaan jopa 17.000 katsojaa. Tunnelma tulee varmasti olemaan katossa!

18.5. Pariisissa ja Kölnissä pelataan 1/4-finaalit. Nämä pelit eivät sisälly paketteihimme, sillä emme tiedä kummassa kaupungissa Suomi jatkoon päästessään tulee pelaamaan.

Semifinaalit, pronssiottelu sekä MM-finaali pelataan Kölnissä 20.-21.5. ja finaaliviikonloppuun meillä on taas matkapaketti 1. tai 2. kategorian ottelulipuilla. Toinen hotelleistamme sijaitsee huippupaikalla hallia vastapäätä ja toinen keskustassa josta hyvä yhteys jäähallille.

TUTUSTU MATKAPAKETTEIHIMME tästä.

NHL-matkapaketit

Koe Pohjois-amerikkalaista jääkiekkohuumaa upeilla jääkiekkoareenoilla!

nhl

Björk &Boströmillä on pitkä kokemus NHL-matkojen järjestämisestä. Majoitumme tasokkaisiin hotelleihin, joista on hyvät kulkuyhteydet jääkiekkopyhättöihin.

LÄHETÄ KYSELY ->

KHL-LIIGAMATKAT

Allegro-juna vie nopeasti ja vaivattomasti Helsingistä Pietariin. Järjestämme toiveesi mukaisesti kuljetukset, majoituksen ja otteluliput avaimet käteen periaatteella.

LÄHETÄ KYSELY ->