JALKAPALLOMATKAT kaudella 2017 – 2018

BJÖRK & BOSTRÖM ON JÄRJESTÄNYT JALKAPALLOMATKOJA KYMMENIEN VUOSIEN KOKEMUKSELLA KAIKKIALLA MAAILMASSA. Järjestämme matkapaketit Englantiin, Italiaan, Espanjaan, Saksaan, Hollantiin, Ranskaan, Mestarien Liigan ja maajoukkueemme MM-karsintaotteluihin.

ENSI KAUDEN OTTELUPAKETIT VALMISTUVAT HEINÄKUUN AIKANA
-seuraa sivujamme!

ENGLANNIN LIIGANCHAMPIONSHIP ja FA-CUP otteluihin tarjoamme majoitus- ja lippupaketit. Perinteikkäät jalkapallopyhätöt kuten Old Trafford, Anfield Road, Stamford Bridge sekä huippumoderni uusi Highbury Emirates Stadium eivät jätä ketään kylmäksi.

ESPANJAN LA LIGA:n kaikkiin FC Barcelonan, Espanyolin, Atletico Madridin ja Real Madridin otteluihin majoitus ja lippupaketit. Nou Camp ja Santiago Bernabeu ovat todella kokemisenarvoisia stadioneja. Räätälöimme myös paketit muihin La Ligan otteluihin.

ITALIAN SERIE A:n Milanon Inter ja AC Milanin, SS Lazion ja AS Roman, Torinon FC Juventuksen ja FC Torinon otteluihin majoitus ja lippupaketit. Areenat, kuten Milanon Giuseppe Meazza (San Siro), Torinon Stadio Delle Alpi ja Rooman Olympia Stadion on jokaisen futisfanin koettava. Räätälöimme myös paketit muihin Serie A:n otteluihin.

Tarjoamme otteluihin maapaketin, joka sisältää ottelulipun ja hotellimajoituksen sekä halutessasi myös lentokenttäkuljetukset. Lennot voit varata itse tai meidän kautta. Lentojen hinnat vaihtelevat paikkatilanteen mukaan.

Paketit kannattaa varata ajoissa koska monet ottelut myydään nopeasti loppuun.

Televisioinnin ja kansainvälisten ottelujen takia otteluohjelmiin tulee paljon muutoksia, tarkista ottelupäivät ja -ajat toimistostamme. Näet ne myös alla olevasta linkistä.

www.football365.com