JALKAPALLOMATKAT kaudella 2017/2018

BJÖRK & BOSTRÖM ON KYMMENIEN VUOSIEN KOKEMUS  JALKAPALLOMATKOISTA KAIKKIALLA MAAILMASSA. Järjestämme matkapaketit mm. Englantiin, Italiaan, Espanjaan, Saksaan, Hollantiin ja Ranskaan. Viemme sinut seuraamaan niin Mestarien ja Eurooppa Liigan otteluita kuin MM-karsintaotteluita. Avaamme fudiskauden 2017/2018 Englannin, Espanjan ja Italian Supercupeilla.

2018  Venäjällä pelataan MM-kisat ja tulemme tekemään matkoja Pietariin ja Moskovaan.

ENGLANNIN LIIGANCHAMPIONSHIP ja FA-CUP otteluihin tarjoamme majoitus- ja lippupaketit. Perinteikkäät jalkapallopyhätöt kuten Old Trafford, Anfield Road, Stamford Bridge sekä huippumoderni uusi Highbury Emirates Stadium eivät jätä ketään kylmäksi.

ESPANJAN LA LIGA:n kaikkiin FC Barcelonan, Espanyolin, Atletico Madridin ja Real Madridin otteluihin majoitus ja lippupaketit. Nou Camp ja Santiago Bernabeu ovat todella kokemisenarvoisia stadioneja. Räätälöimme myös paketit muihin La Ligan otteluihin.

ITALIAN SERIE A:n Milanon Inter ja AC Milanin, SS Lazion ja AS Roman, Torinon FC Juventuksen ja FC Torinon otteluihin majoitus ja lippupaketit. Areenat, kuten Milanon Giuseppe Meazza (San Siro), Torinon Stadio Delle Alpi ja Rooman Olympia Stadion on jokaisen futisfanin koettava. Räätälöimme myös paketit muihin Serie A:n otteluihin.

Tarjoamme otteluihin maapaketin, joka sisältää ottelulipun ja hotellimajoituksen sekä halutessasi myös lentokenttäkuljetukset. Lennot voit varata itse tai meidän kautta. Lentojen hinnat vaihtelevat paikkatilanteen mukaan.

Paketit kannattaa varata ajoissa koska monet ottelut myydään nopeasti loppuun.

PÄIVITÄMME OTTELUPAKETTEJA KOKO AJAN  -seuraa sivujamme!

Televisioinnin ja kansainvälisten ottelujen takia otteluohjelmiin tulee paljon muutoksia, tarkista ottelupäivät ja -ajat toimistostamme. Näet ne myös alla olevasta linkistä.

www.football365.com