JALKAPALLON MM-KISAHUUMA NOUSEE…

JALKAPALLON MM-KISAT KÄYDÄÄN 14.6.-15.7.2018. LOPULLINEN OHJELMA SELVIÄÄ KUN KARSINNAT ON SAATU PÄÄTÖKSEEN MARRASKUUSSA 2017.

Suomea lähin kisa-areena on St. Petersburg  Stadium. Moskovan ja Pietarin lisäksi muita kisakaupunkeja ovat  Sotsi, Kaliningrad, Nizhni Novgorod, Kazan, Samara, Saransk, Volgograd, Rostov ja Jekaterinburg.

Zenit stadium Pietari  Luzhniki2
Pietariin on valmistunut uusi upea St. Petersburg Stadium, jonne mahtuu 69 500 katsojaa. (vas.)
MM-finaali pelataan Moskovan 90.000 katsojaa vetävällä Luzniki Stadionilla. (oik.)

Björk & Boström tekee Pietariin 4 kisamatkaa, joiden sisältöön pääset tutustumaan pääkuvan alla olevista linkeistä. Matkoihin sisältyy junamatkat Allegrolla, kuljetukset juna-asemalta hotellille, majoitus neljän tähden hotellissa Pietarin keskustassa sekä 3-kategorian otteluliput.

JALKAPALLON MM-2018 OTTELUKAAVIO

Koko kaavio ja lohkojaot arvotaan Moskovassa 1.12.2017.  isäntämaa Venäjä sijoitetaan A-lohkon ykköspaikalle. Venäjä myös kohtaa kisojen avausottelussa oman arvotun vastustajansa 14.6.

MM2018-otteluohjelmaan tästä

Huom. Aikavyöhykkeet vaihtelevat kaupunkien mukaan: Kaliningrad UTC+2, Samara UTC+4, Ekateringburg UTC+5 ja Moskova ja muut UTC+3.

Otteluohjelma
Klikkaa kuva suuremmaksi.

MM-FUTISTA 2018

KISAT KÄYDÄÄN 14.6.-15.7. VENÄJÄLLÄ.
Teemme neljä MM-futismatkaa Pietariin, joihin sisältyy Allegro-junamatkat, hotellimajoitus ja ottelulippu.

MM-kisoihin osallistujat tarvitsevat viisumin sijasta FAN ID-kortin. Lähetämme asiakkaillemme erikseen ohjeistusta kortin tilaamiseen. Korttiin voi tutustua tästä.

Lue paketeista lisää ohessa.

Lähetä Kysely ->

NEXT STEPS

Tutustu paketteihimme ja lähde kokemaan huippujalkapallo-otteluiden tunnelmaa paikan päälle alkusarjan otteluihin Pietariin tai finaaliotteluun Moskovaan.

Voimme myös räätälöidä paketin haluamiisi otteluihin. Emme myy pelkkiä ottelulippuja.

FIFA-kotisivut
Ottelukaavio-Eurooppa