JALKAPALLOKAUSI 2017/2018

Björk & Boström vie sinut taas alkaneella futiskaudella huippujalka- pallon pariin ympäri Eurooppaa. Minkä matsin sinä haluasit nähdä?

Ensi kauden päätapahtuma on jalkapallon MM-kisat Venäjällä. Suomalaisille tarjoutuu mainio tilaisuus lähteä katsomaan huippufutista Pietariin, jonne meillä on 4 valmista pakettia. Allegro-junalla matkustus on vaivatonta ja perillä bussi vie hotellille. Joulukuun alussa ratkeaa lopulliset otteluparit, mutta paikka kannattaa varata hyvissä ajoin.

Meidän kautta pääset katsomaan myös Eurooppa-liigaa ja Mestareiden liigaa. Meillä on tarjolla useita peruspaketteja (hotelli+lippu) ja jos juuri sinun toivematsi ei taulukoista löydy, niin räätälöimme paketin juuri sinulle. Pyydä tarjous.

Räätälöimme kaikkia jalkapallomatkoja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Futismatkan yhteyteen voi myös varata golfia, formulaa, konsertteja, teatteri tai mitä tahansa haluatkin reissullasi tehdä.

Yllä olevista painikkeista pääset tutustumaan valmisiin paketteihimme. Mikäli olet kiinnostunut Englannin, Italian, Espanjan ja Saksan pääsarjoista, ne löytyvät täältä.

LÄHETÄ KYSELY ->