MUUT URHEILUMATKAMME HUIPPU-URHEILUN PARIIN

VOIT PYYTÄÄ MEILTÄ TARJOUKSEN MIHIN TAHANSA SINUA KIINNOSTAVAAN URHEILUTAPAHTUMAAN.

Tarjoamme valmiita tai räätälöityjä matkapaketteja kaikkiin huippu-urheilutapahtumiin ympäri maailman. Urheilumatka valikoimiimme kuuluu mm. matkat Formula 1 -osakilpailuihin, tenniksen Master-turnauksiin, koripallon NBA-otteluihin sekä Amerikkalaisen jalkapallon NFL-sarjan otteluihin Lontoossa ja Amerikassa. Mikäli haluat lähteä katsomaan golf-kisoja, meillä on tarjota paketteja parhaimpiin kisoihin Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

2018 meillä on uutuutena upea Alpes-Maritimes maratonmatka Nizzan ja Cannesin maisemiin.

Omatoimisiin urheilumatkapaketteihimme sisältyy vähintää hotellimajoitus ja tapahtumalippu. Halutessasi lisäämme pakettiin myös lennot, lentokenttäkuljetukset ja kuljetukset tapahtumapaikalle. Meillä on myös valmiita ryhmäpaketteja lennoilla, jolloin Björk & Boströmin edustaja on matkalla mukana.

Olemme vieneet asiakaitamme yhdessä Ruotsin toimistomme kanssa moniin erilaisiin huippu-urheilutapahtumiin ympäri maailman. Olemme olleet myös Suomen olympikomitean pääyhteistyökumppani Sochin talviolympialaisissa 2014 ja Rion kesäolympialaisissa 2016. Olimme myös pääyhteistykumppani Suomen Taitoluisteluliiton kanssa ja toimme ulkomaalaisia turisteja Suomeen taitoluistelun MM-kisoihin 2017.

Kerro meille mikä on sinun toivematkasi, niin me autamme Sinua toteuttamaan sen ja viemme sinut parhaille paikoille.

Lähetä Kysely ->