NHL MATKA

NHL-MATKALLA NÄET SUPERTÄHTIEN TAIDONNÄYTTEITÄ PAIKANPÄÄLLÄ

Koe huippukiekkoa aidossa NHL-tunnelmassa paikanpäällä, uusilla sekä legendaarisilla areenoilla. Useiden vuosien saatossa solmittujen loistavien kontaktiemme ansiosta voimme räätälöidä matkoja NHL-otteluihin juuri toiveesi mukaisesti – oli kyseessä sitten yritysryhmä tai yksittäinen matkustaja.

Meillä on aina myös valmiiksi paketoituja NHL-matkoja mielenkiintoisiin matseihin ja kohteisiin. Pääkohteemme ovat New York ja Toronto. Meneillään olevan kauden paketteihin voit tutustua oheisista, pääkuvan alla olevista painikelinkeistä.

PS. Viikonlopun matkapakettiin voi yhdistää vaikka  NBA- koripallo-ottelun, jolloin elämys matkallasi tuplaantuu.

NHL 2017/2018

Sep 23, 2014; Toronto, Ontario, CAN; Toronto Maple Leafs forward Leo Komarov (47) tries to get off a shot on Philadelphia Flyers goaltender Steve Mason (35) as forward Zack Stortini (45) defends during the second period at Air Canada Centre. Mandatory Credit: John E. Sokolowski-USA TODAY Sports

Lähde kannustamaan suosikkijoukkueesi pelejä tai katsomaan suomalaisten NHL-huippukiekoilijoiden taidonnäytteitä paikanpäälle.

Tutustu ohessa valmiisiin matkapaketteihimme. Räätälöimme matkoja myös toiveiden mukaan.

Lennot lisämaksusta.

Lähetä Kysely

INFO

Kauden 2017/2018 NHL-jääkiekkosarjan otteluohjelmaan ja joukkueiden pelaajiin voit tutustua alla olevien linkkien kautta.

Otteluohjelma
Pelaajat 2017/2018