Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä
BJÖRK & BOSTRÖM Finland Oy
Y-tunnus 2353776-7
Postiosoite BJÖRK & BOSTRÖM Finland Oy, Huopalahdentie 24 FI-00350 Helsinki
Sähköpostiosoite sales@bjork-bostrom.fi
Puhelin +358 (0)20 757 9830

Rekisterin nimi
BJÖRK & BOSTRÖM Finland Oy:n asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Internet-sivujen kautta antamia henkilötietoja käytetään tunnistetietoina ja BJÖRK & BOSTRÖM Finland Oy:n markkinointiviestinnässä.

Rekisterin tietosisältö
Yritys
Etunimi, sukunimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite

Tietojen käsittely, säilytys ja luovutus

Henkilötietoja käsittelevät BJÖRK & BOSTRÖM Finland Oy:n työntekijät, jotka vastaavat asiakasrekisterin ylläpidosta tai viestinnästä. Puutteellisia, muuttuneita tai virheellisiä henkilötietoja voidaan täydentää, korjata tai poistaa asiakkaan pyynnöstä tai oma-aloitteisesti.

Oikeiden ja voimassaolevien tietojen ilmoittaminen rekisteriin on asiakkaan vastuulla.

Asiakas voi pyytää kaikkien tietojensa poistamista rekisteristä kirjallisesti sähköpostitse osoitteessa sales@bjork-bostrom.fi. Rekisterin kaikki henkilötiedot hävitetään pysyvästi noin viikon kuluttua pyynnöstä. Asiakas voi pyytää sähköpostiviestien lähettämisen lopettamista.

Henkilötietoja säilytetään atk-pohjaisessa kanta-asiakasrekisteriohjelmassa, joka on suojattu palomuurilla ja salasanoilla.

Asiakkaan henkilötietoja ei luovuteta BJÖRK & BOSTRÖM Finland Oy:n ulkopuolelle kolmansille osapuolille ilman asiakkaan suostumusta ellei kyseessä ole viranomaisen määräys, rikostutkinta tai muu lainsäädännöllinen syy.