LEAD Technologies Inc. V1.01

SAP NHL GLOBAL SERIE -PAKETTIMME 10.-11.11.2017

Eurooppalaisilla jääkiekkofaneille tarjotaan mahdollisuus nähdä NHL-jääkiekkoa kun Colorado Avalanche ja Ottawa Senators kohtaavat Tukholmassa pelattavassa NHL:n runkosarjan ottelussa marraskuussa. Edellinen Euroopan vierailu oli vuonna 2011.

Avalanche ja Senators pelaavat toisiaan vastaan Ericsson Globen Areenalla perjantaina ja lauantaina. Björk & Boströmillä on tarjota ottelupaketti perjantaina 10.11.2017 pelattavaan otteluun.

MATKAPAKETIN HINTA440 EUR / hlö / 2HH

Matkapakettimme sisältää:

  • 1 vrk majoitus 2-hengen huoneessa
  • aamiainen
  • A6-katsomon istumapaikkaliput
  • verot

Lisämaksusta:
– 1HH / 120 EUR / hlö, Hotel Scandic Anglais
– lennot

Palvelumaksu: 15 euroa/varaus.
Maksuehto: 7 pv

VARAA MATKA

HOTELLIMME TUKHOLMASSA

SCANDIC HOTEL ANGLAIS ****
Humlegårdsgatan 23 • 102 44 Stockholm • Ruotsi • Tel. + 46 8 5173 4000
Scandic Anglais

QualityHotelGlobe_front  scandic_anglais_terracebar  scandic_anglais_standardroom

Scandic Anglais sijaitsee Tukholman keskustassa Stureplanin liikekeskuksen sydämessä. Huoneissa on mm. maksuton Wi-Fi, TV, jääkaappi ja hiustenkuivaaja. Aivan kulman takana on lukuisia suosittuja ravintoloita ja baareja. Tukholman parhaat ostospaikat ovat kävelymatkan päässä. Kaupungin turistinähtävyyksiin ja museoihin on helppo lähteä hotellilta. Östermalm Torg –metroasemalle on 200 m. T-Central –asemalle ja Sergel Torg -aukiolle on kävellen n. 1 km.

METROLLA GLOBENIIN

T-Centralen Station , Sweden, Stockholm  stockholm-tunnelbana
T-Central-asema Sergels Torgilla Tukholman keskustassa.

METROLLA = Tunnelbana

Hotellia lähimmältä Östermalm Torg –metroasemalta voi hypätä punaisten linjojen T13 ja T14 metroihin yhden pysäkin välin verran ja jäädä pois T-Centralin asemalla. Kävellen T-Centraaliin on matkaa vain kilometri.

Tukholman T-Centralen keskusmetroasemalla vaihdetaan vihreän linjan T19 metroon (suunta Hagsätra). Globen on kuudes pysäkki T-Centralilta lähtiessä ja matka-aika on vain 21 min.  Asemalta on lyhyt kävelymatka Globeniin.

Metrokartta

NHL GLOBENISSA

Globen 640x478

Nyt sinulla on mahtava tilaisuus nähdä NHL-kiekkoa vain lämärin päässä Helsingistä.  Tukholman Globen Areenalla 10.11. pelattavaan NHL-ottelupakettiimme sisältyy majoitus, aamiainen ja ottelulippu A6-katsomossa.

VARAA MATKA

OTTELULIPUT

Otteluliput katsomo A6: rivi 12  ja 13

26108-ericsson-globe-arena-hockey