KIINOSTAAKO TAITOLUISTELUN EM-KISAT 2019?

ISU European Figure Skating Championships® 2019 Minsk
Taitoluistelun Euroopanmestaruuskilpailut järjestetään Valko-Venäjän pääkaupungissa Minskissä tammikuun lopulla. Björk & Boström on tehnyt pakettimatkoja Minskiin mm. Jääkiekon MM-kisoihin 2014, joten kaupunki ja Minsk Arena ovat hyvinkin tuttuja.
Pääkuva Antti Lehto.

  

Kisat pidetään Minsk Arenalla. Suomalaisista saatamme nähdä jäällä Viveca Lindforsin, Valtter Virtasen ja jäätanssiparin Juulia Turkkila & Matthias Versluis.

Voimme räätälöidä kisapaketin  johon sisältyy lennot, lentokenttäkuljetukset, hotellimajoitus ja kisaliput. Lentokentältä on Minskin keskustaan noin 40 km.  Kerro toiveesi, niin teemme sinulle tarjouksen.

KISAOHJELMA | MINSK ARENA

23.1. KESKIVIIKKO
11:00 – 17:00  Naisten lyhytohjelma
18:00 – 18:30  Avajaiset
18:45 – 21:50  Pariluistelu, lyhytohjelma

24.1. TORSTAI
12:00 – 17:40  Miesten lyhytohjelma
19:00 – 21:50  Pariluistelu, vapaaohjelma

25.1. PERJANTAI
11:30 – 16:30  Jäätanssi, lyhytohjelma
18:00 – 21:55  Naisten vapaaohjelma

26.1. LAUANTAI
11:15 – 15:10  Miesten vapaaohjelma
16:25 – 19:45  Jäätanssi, vapaaohjelma

27.1. SUNNUNTAI
15:00 17:30  Loppunäytös

Lähetä Kysely ->

MITÄ LÖYDÄT MINSKISTÄ?

SIISTEYS
Presidentti Alexander Lukashenko on hallinnut maata vuodesta 1994. Hänen täystyöllistämis-politiikkansa ansiosta Minskin kadut ovat putipuhtaat. Kahden hengen siivouspartiot keräävät roskia joka nurkalla. Myös poliiseja näkyy paljon ja taskuvaras onkin harvinaisuus. Hotellimme lähellä sijaitsee Itsenäisyyden palasti, joka on presidentin kesäpalatsi.

 
Kyynelten saaren muistomerkki ja neuvostoarkkitehtuuria.             Tyypillinen rakennus vanha kaupungissa.

ARKKITEHTUURI
Suurin osa kaupungista pommitettiin maan tasalle toisen maailmansodan aikana ja rakennettiin uudelleen Stalinin arkkitehtien suunnitelmin 1940–50-luvulla. Minskissä onkin runsaasti hyvin säilynyttä neuvostoarkkitehtuuria. Kannattaa poiketa myös uudelleen rakennetussa idyllisessä vanhassa kaupungissa, jossa on mm. kahviloita ja pikku myymälöitä. Keskusta taasen on kuin mikä tahansa Euroopan kaupunki kivijalkamyymälöineen, ravintoloineen ja tavarataloineen.

  Ranskalaistyylinen ravintola keskustassa.                                    Ravintola Falcone.

RUOKA JA RAVINTOLAT
Minskissä on tarjolla niin venäläistyylistä tuhtia Bistro-ruokaa, joka on hyvin lihapainotteinen ja ateriaan kuuluu tietysti Draniki-perunalettuja. Mutta kaupungissa on myös mm. hyviä italialaisia ruokapaikkoja sekä fine dining ravintoloita upeine sisustuksineen. Ja mikä parasta ruoka on todella edullista ja hyvää.

  Zamok Shopping Mall, jonka ravintolakerroksen keskellä on luistinrata.

SHOPPING
Minsk Areenaa vastapäätä on moderni ostoskeskus Arena City, jossa on suuri ruoka market, paljon erilaisia liikeitä ja kivoja ruokapaikkoja. Hotellilta keskustaan päin on valtava Zamok Shopping Mall and Enterteinment -keskus, jossa on kaikki mahdolliset brändit. Tuontitavarat ovat Minskissä samoissa hinnoissa kuin Suomessa, mutta esim. kosmetiikkasta löytyy edullisia tuotesarjoja ja kannattaa piipahtaa myös alusvaatemyymälöissä. Minskin City Centerissä on tavarataloja ja kivijalkamyymälöitä. Matkalla keskustaan voi käydä hämmästelemässä Neuvostoliiton aikaista tavarataloa ja sen valikoimaa. Jos on aikaa, niin näkemisen arvoinen paikka on Komrovskyn Kauppahalli.

Minskissä kannattaa liikkua bussilla ja metrolla. Halutessa voi ostaa Minsk-kortin, mutta bussi- ja metroliput ovat hyvin halpoja. Reippailua voi harrastaa vaikka kävellen 3,4 km Minsk Areenalle.

Minsk Card

MINSK 2019


Taitoluistelun EM-kisat luistellaan 2019 Valko-Venäjällä MInksissä. Päänäyttämönä toimii upea Minsk Arena. Voimme räätälöidä kisapaketin toiveidesi mukaan.

Lähde mukaan kannustamaan suomalaisia luistelijoita.

Lähetä Kysely ->

MINSK ARENA


Klikkaa kuvaa suuremmaksi.