TAITOLUISTELUPAKETTI MINSKIIN 22.-28.1.2019

ISU European Figure Skating Championships® 2019 Minsk
Taitoluistelun Euroopanmestaruuskilpailut järjestetään Valko-Venäjän pääkaupungissa Minskissä tammikuun lopulla. Björk & Boström on tehnyt pakettimatkoja Minskiin mm. Jääkiekon MM-kisoihin 2014, joten kaupunki ja Minsk Arena ovat hyvinkin tuttuja.
Pääkuva Antti Lehto.

  

Lennämme Minskiin 22.1. tiistaina, jolloin on vielä harjoitukset. Pakettiin sisältyy lentokenttäkuljetukset, josta on bussilla 40 km hotelliimme Viktoria & SPA:han. Hotelli sijaitsee saman kadun varrella kuin Minsk-Areena jonne on 3,4 km. Hotellin edestä menee bussi hallin viereen jollei halua kävellä. Pakettiin sisältyy liput A-katsomoon, samalla puolella kuin tuomarit istuvat ja mistä luistelijat saapuvat jäälle. Pakettiimme sisältyy myös liput sunnuntain loppunäytökseen klo 15:00. Paluulento Suomeen on maanantaina. Lue lisää Minskistä alempana sivulla. Alinna löytyy hotelliesittely.

Lennot:
22.1.  AY735  Helsinki – Minsk  09:45 – 12:00
28.1.  B2857  Minsk – Helsinki  15:15 – 15:35

Hinta: 1180 eur | hlö | 2-hengen huoneessa

Pakettiin sisältyy:

  • edestakaiset suorat lennot Minskiin
  • lentokenttäkuljetukset
  • 6 vrk hotellimajoitus 2-hengen huoneessa
  • aamiainen
  • istumapaikat A-katsomossa kaikkina päivinä
  • loppunäytös sunnuntaina
  • Björk & Boströmin matkanjohtaja

Lisämaksusta:
– 1-hengen huone 340 euroa

Varaa tästä|Taitoluistelun EM-kisat 2019

KISAOHJELMA | MINSK ARENA

23.1. KESKIVIIKKO
11:00 – 17:00  Naisten lyhytohjelma
18:00 – 18:30  Avajaiset
18:45 – 21:50  Pariluistelu, lyhytohjelma

24.1. TORSTAI
12:00 – 17:40  Miesten lyhytohjelma
19:00 – 21:50  Pariluistelu, vapaaohjelma

25.1. PERJANTAI
11:30 – 16:30  Jäätanssi, lyhytohjelma
18:00 – 21:55  Naisten vapaaohjelma

26.1. LAUANTAI
11:15 – 15:10  Miesten vapaaohjelma
16:25 – 19:45  Jäätanssi, vapaaohjelma

27.1. SUNNUNTAI
15:00 17:30  Loppunäytös

MITÄ LÖYDÄT MINSKISTÄ?

SIISTEYS
Presidentti Alexander Lukashenko on hallinnut maata vuodesta 1994. Hänen täystyöllistämis-politiikkansa ansiosta Minskin kadut ovat putipuhtaat. Kahden hengen siivouspartiot keräävät roskia joka nurkalla. Myös poliiseja näkyy paljon ja taskuvaras onkin harvinaisuus. Hotellimme lähellä sijaitsee Itsenäisyyden palasti, joka on presidentin kesäpalatsi.

 
Kyynelten saaren muistomerkki ja neuvostoarkkitehtuuria.             Tyypillinen rakennus vanha kaupungissa.

ARKKITEHTUURI
Suurin osa kaupungista pommitettiin maan tasalle toisen maailmansodan aikana ja rakennettiin uudelleen Stalinin arkkitehtien suunnitelmin 1940–50-luvulla. Minskissä onkin runsaasti hyvin säilynyttä neuvostoarkkitehtuuria. Kannattaa poiketa myös uudelleen rakennetussa idyllisessä vanhassa kaupungissa, jossa on mm. kahviloita ja pikku myymälöitä. Keskusta taasen on kuin mikä tahansa Euroopan kaupunki kivijalkamyymälöineen, ravintoloineen ja tavarataloineen.

  Ranskalaistyylinen ravintola keskustassa.                                    Ravintola Falcone.

RUOKA JA RAVINTOLAT
Minskissä on tarjolla niin venäläistyylistä tuhtia Bistro-ruokaa, joka on hyvin lihapainotteinen ja ateriaan kuuluu tietysti Draniki-perunalettuja. Mutta kaupungissa on myös mm. hyviä italialaisia ruokapaikkoja sekä fine dining ravintoloita upeine sisustuksineen. Ja mikä parasta ruoka on todella edullista ja hyvää.

  Zamok Shopping Mall, jonka ravintolakerroksen keskellä on luistinrata.

SHOPPING
Minsk Areenaa vastapäätä on moderni ostoskeskus Arena City, jossa on suuri ruoka market, paljon erilaisia liikeitä ja kivoja ruokapaikkoja. Hotellilta keskustaan päin on valtava Zamok Shopping Mall and Enterteinment -keskus, jossa on kaikki mahdolliset brändit. Tuontitavarat ovat Minskissä samoissa hinnoissa kuin Suomessa, mutta esim. kosmetiikkasta löytyy edullisia tuotesarjoja ja kannattaa piipahtaa myös alusvaatemyymälöissä. Minskin City Centerissä on tavarataloja ja kivijalkamyymälöitä. Matkalla keskustaan voi käydä hämmästelemässä Neuvostoliiton aikaista tavarataloa ja sen valikoimaa. Jos on aikaa, niin näkemisen arvoinen paikka on Komrovskyn Kauppahalli.

Minskissä kannattaa liikkua bussilla ja metrolla. Halutessa voi ostaa Minsk-kortin, mutta bussi- ja metroliput ovat hyvin halpoja. Reippailua voi harrastaa vaikka kävellen 3,4 km Minsk Areenalle.

Minsk Card

HOTELLIMME MINSKISSÄ

Viktoria & SPA Minsk ****
Prospect Pobediteley 59А • Tsentralny District • 220035 Minsk • Valko-Venäjä
Viktoria & SPA -kotisivut

    Hotellissa on 256 huonetta ja sijiatsee hyvällä paikalla. Minsk Arenalle on 3,4 km. Huoneissa on taulu-tv, ilmastointi, minibaari ja ilmainen Wi-Fi. Kylpyhuoneessa on kylpyamme ja hiustenkuivaaja. Hotellin Victoria Platinum -ravintolassa on tarjolla valko-venäläistä ja eurooppalaista ruokaa. Hotellissa on ilmainen sauna ja sisäuima-allas sekä baari ja minimarket. Hotellin SPA-keskuksessa on hierontaa, kasvohoitoja ja kampaamo. Nemiga-metroasemalle 1,5 km.

MINSK 2019


Björk & Boströmillä on loistava paketti Taitoluistelun EM-kisoihin 2019 Minskiin. Suomalaisista saatamme nähdä jäällä Viveca Lindforsin, Valtter Virtasen ja jäätannisparin Julia Turkkila & Matthias Verluis. Kisat pidetään Minsk Arenalla jonne on hotelliltamme 3,4 km hotellilta.

Tutustu pakettiin ohessa ja lähde mukaan.

Varaa tästä|Taitoluistelun EM-kisat 2019

MINSK ARENA

Meillä on varattuna paikat A-kastomosta keltaiselta sivulta. Sektori Dh ja paikat ovat vierekkäin ja peräkkäin.


Klikkaa kuvaa suuremmaksi.