Laadukkaita urheilumatkoja yrityksille ja yksittäisille matkustajille

LAATUA JA ELÄMYKSIÄ YLI 30 VUODEN AMMATTITAIDOLLA
14 olympialaiset, 30 jääkiekon MM-kisat, 11 jalkapallon EM/MM-kisat.

Björk & Boström perustettiin Ruotsissa v. 1981. Yhtiöllä on toimipiste Ruotsissa Umeåssa. Yrityksen asiakaskunta koostuu pääasiassa yrityksistä jotka käyttävät urheilumatkoja sekä markkinointinsa tukena että henkilökuntansa palkitsemiseen. Myös yksittäiset matkaajat hyödyntävät erinomaisia tuotteita halutessaan nauttia huippu-urheilusta paikan päällä.

Suomen Björk & Boströmin osakkaalla, toimitusjohtaja Kimmo Kannaksella on takanaan yli 30 v. kokemus urheilu- ja elämysmatkojen järjestämisestä. Alan tunnettu ja tunnustettu osaaja on vaikuttanut aiemmin Finnairissa, Matkayhtymässä ja Areassa. Kannas perusti oman urheilumatkatoimiston, Stadion Travelin ja otti myöhemmin vetovastuun myös Event Travelista.

Suomen Björk & Boström hyödyntää toiminnassaan oman vahvan osaamisensa lisäksi myös Ruotsin toimintamalleja, laajaa alan kokemusta sekä merkittäviä kansainvälisiä kontakteja.

Urheilumatkojen pääpaino on meille suomalaisille läheisissä lajeissa  jääkiekossa ja jalkapallossa. Maustamme valikoimaa sopivasti muillakin kiinnostavilla urheilulajeilla.
Matkat olympialaisiin ja eri lajien EM- ja MM-kisoihin karsintoineen kuuluvat matkatuotantoomme. Valioliigan, La Ligan tai Serie A:n ottelun unohtumaton tunnelma, NHL:n suomalaistähdet, Jääkiekon MM-kisat, Formula 1 -ajojen huikea rytmi kannattaa kokea paikanpäällä.

Tarjoa asiakkaallesi, yhteistyökumppanillesi tai henkilökunnallesi unohtumaton elämys. Me hoidamme kaiken puolestasi, matkalipuista tapahtumalippuihin, hotellivarauksesta pöytään parhaassa ravintolassa. Ammattitaidolla ja luotettavasti.

Olemme kansainvälisen urheilumatkatoimistojen liiton ISTAA:n ja Suomen matkatoimistoalan liiton SMAL:n jäsen ja olemme merkittynä Kuluttajaviraston valmismatkarekisteriin.

 

PALVELUKSESSANNE

BJÖRK & BOSTRÖM Finland Oy
Huopalahdentie 24
FI-00350 Helsinki
Tel. +358 (0)20 757 9830 (pvm/mpm)
E-mail: sales(at)bjork-bostrom.fi

Ota yhteyttä

Markkinoinnista vastaa Avalon Oy.