LAATUA JA ELÄMYKSIÄ YLI 30 VUODEN AMMATTITAIDOLLA

15 olympialaiset, 30 jääkiekon MM-kisat, 11 jalkapallon EM/MM-kisat.

Björk & Boström perustettiin Ruotsissa v. 1981. Yhtiöllä on toimipiste Ruotsissa Umeåssa. Yrityksen asiakaskunta koostuu pääasiassa yrityksistä jotka käyttävät urheilumatkoja sekä markkinointinsa tukena että henkilökuntansa palkitsemiseen. Myös yksittäiset matkaajat hyödyntävät erinomaisia tuotteita halutessaan nauttia huippu-urheilusta paikan päällä.

Yksityinen suomalainen ryhmämatkatoimisto Kon-Tiki Tours osti 17.9.2018
Björk & Boström Finland Oy:n osakekannan ruotsalaiselta Björk & Boström Sportresor Ab:lta ja yrityksen toimitusjohtaja Kimmo Kannakselta. Kon-Tiki ja Björk & Boström Sportresor AB ovat samalla solmineet usean vuoden kattavan yhteistyösopimuksen. Kimmo Kannas ja henkilökunta jatkaa kaupan jälkeen yrityksen palveluksessa Kon-Tikin Helsingin toimistossa Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki. Lisätietoja lehdistötiedotteesta ja www.kontiki.fi.

Yritys tunnetaan jatkossa nimellä  Björk & Boström Urheilumatkat Oy ja hyödyntää jatkossakin toiminnassaan oman vahvan osaamisensa lisäksi myös Ruotsin toimintamalleja, laajaa alan kokemusta sekä merkittäviä kansainvälisiä kontakteja. Suomen Björk & Boströmin Kimmo Kannaksella on takanaan yli 30 vuoden kokemus urheilu- ja elämysmatkojen järjestämisestä. Alan tunnettu ja tunnustettu osaaja on vaikuttanut aiemmin Finnairissa, Matkayhtymässä ja Areassa. Kannas perusti oman urheilumatkatoimiston, Stadion Travelin ja otti myöhemmin vetovastuun myös Event Travelista.

Urheilumatkojen pääpaino on meille suomalaisille läheisissä lajeissa jääkiekossa ja jalkapallossa. Maustamme valikoimaa sopivasti muillakin kiinnostavilla urheilulajeilla.
Matkat olympialaisiin ja eri lajien EM- ja MM-kisoihin karsintoineen kuuluvat matkatuotantoomme. Valioliigan, La Ligan tai Serie A:n ottelun unohtumaton tunnelma, NHL:n suomalaistähdet, jääkiekon MM-kisat, Formula 1 -ajojen huikea rytmi kannattaa kokea paikanpäällä.

Tarjoa asiakkaallesi, yhteistyökumppanillesi tai henkilökunnallesi unohtumaton elämys. Yritysmatka, virkistysmatka, ryhmämatka tai palkintomatka. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Me hoidamme kaiken puolestasi, matkalipuista tapahtumalippuihin, hotellivarauksesta pöytään parhaassa ravintolassa. Ammattitaidolla ja luotettavasti.

Olemme kansainvälisen urheilumatkatoimistojen liiton ISTAA:n ja Suomen matkatoimistoalan liiton SMAL:n jäsen ja olemme merkittynä Kuluttajaviraston valmismatkarekisteriin.

Pyydä tarjous ryhmämatkasta

BJÖRK & BOSTRÖM Urheilumatkat Oy
Fredrikinkatu 25
FI-00120 Helsinki
+358 (0)20 757 9830 (pvm/mpm)
sales(at)bjork-bostrom.fi

Ota yhteyttä